Perşembe , 28 Mart 2024

Doktor Mehmet Öz’e dava şoku

755911918202Ünlü Türk cerrah Mehmet Öz New Jersey’de yaşayan Frank Dietrl tarafından ayağında 3. derecede yanık oluştuğu için dava edildi. Öz’ün programında yayınlanan uykusuzluk tedavisi yönteminin ayağında yanık oluşturduğunu iddia eden 76 yaşındaki Dietrl mahkemeye başvurdu.

New Jersey’de yaşayan 76 yaşındaki Frank Dietrl, programında uykusuzluk çekenler için, pişmemiş pirinci bir çoraba koyarak 20 dakika mikrodalga fırında ısıtmalarını ve giymelerini söyleyen ancak çok sıcakken ayaklarına geçirmemeleri konusunda uyaran Öz’ün bu tedavisini uyguladı. Yönteminin ayağında 3. derecede yanık oluşturduğunu iddia eden Dietrl mahkemeye başvurdu.

Dietrl, gece ayağında uyuşma olduğunu ve yürümeye kalktığı sırada büyük acı çektiğini ifade ederek, 2 haftadır evde yatalak olarak yattığını söyledi. Dietrl’in avukatı uygulama talimatlarının doğru olarak verilmediğini ifade ederken Öz’ün yayınlanan programının yapımcısı ise davayı henüz gözden geçirmediklerini fakat programlarında her türlü önlemin alındığını söyledi.

Bir yanıt yazın