Perşembe , 25 Nisan 2024

Ölü Bulunan Doktor Memleketine Uğurlandı

olu-bulunan-doktor-memleketine-ugurlandi-4252486_300

Muş’un Bulanık ilçesindeki evinde ölü olarak bulunan Dr. Coşkun Coşar (47), mesai arkadaşları tarafından memleketi İzmir’e dualarla uğurlandı. 

Bulanık Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmeti Birimi’nde görevli Dr. Coşkun Coşar için hastane önünde bir tören düzenlendi. Burada bir konuşma yapan Hastane Başhekimi Dr. Sadrettin Arslan, Dr. Coşkun Coşar’ın 5 Haziran 2012 tarihinde Bulanık Devlet Hastanesi’nde göreve başladığını belirterek, ölümünden büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Coşar’ın ailesine de başsağlığı dileyen Arslan, “Hastanemiz bünyesindeki Evde Bakım Hizmetleri Birimi’nde görev yapan doktorumuz Sayın Coşkun Coşar dün evinde ölü olarak bulundu. Ölümünde büyük üzüntü duyduk. Bizler burada meslektaşımızı ebedi yolculuğuna uğurlamak ve son görevimizi yapmak için toplanmış bulunuyoruz.

Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz. Bulanık Devlet Hastanesi adına vekaletten Müdür Yardımcımız Fesih Güneş’i  Dr. Coşkun Coşar arkadaşımızın ebedi yolculuğunda ailesinin yanında bulunması için İzmir’e gönderiyoruz. Ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Hastane morgundan mesai arkadaşları tarafından cenazesi teslim alınan Coşar, ambulansla Van’a buradan da uçakla İzmir’e gönderileceği bildirildi. – MUŞ

Kaynak: sondakika

Bir yanıt yazın