Cuma , 19 Nisan 2024

Başasistanlık yerleştirme sonuçları açıklanmıştır.

saglik bakanligi [Converted]

Bakanlığımız Eğitim ve Araştırma Hastaneleri Başasistan kadrolarına atanmaya hak kazanmış olan adaylarınbaşvuru esnasında yapması gereken işlemler.

A- BAŞVURDUĞU KADROLARDAN BİRİNE YERLEŞTİRİLMİŞ OLAN ADAYLAR AŞAĞIDA DURUMLARI İTİBARIYLA BELİRTİLEN BELGELERİ, İLAN TARİHİNİ MÜTEAKİP 15 GÜN İÇERİSİNDE DOĞRUDAN YA DA KARGO İLE BAKANLIĞIMIZ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞINA ULAŞTIRMALARI GEREKMEKTEDİR.

 

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığının Adresi

Nasuh Akar Mahallesi Ziyabey Caddesi 1407.Sokak No:4

Balgat-ANKARA

 

1-    Bakanlığımıza bağlı ya da Bakanlık dışındaki herhangi bir kamu sağlık kurumunda çalışmayan (açıktan atanacak) adayların sunacakları belgeler:

 

-          Savcılıktan alınan Adli Sicil Kaydı

-          Nüfus Cüzdanı Sureti

-          İkametgâh belgesi

 

2-    Bakanlığımıza bağlı olan sağlık birimlerinde çalışan adaylar ile Bakanlığımız dışındaki her hangi bir kamu sağlık kurumunda çalışan adaylar herhangi bir belge sunmayacaklardır.

B- SINAVDA BAŞARILI OLDUĞU HALDE BAŞVURDUĞU KADROLARDAN

HER HANGİ BİRİNE YERLEŞTİRİLEMEMİŞ OLAN ADAYLARIN DİKKATİNE:

– Bakanlığımız eğitim ve araştırma hastaneleri için ilan edilen kadrolardan herhangi birine, başarılı olduğu halde puan sıralaması itibarıyla yerleştirilme imkânı bulunamayan adaylar ek yerleştirme için ikinci defa tercihte bulunabileceklerdir.

– Boş kalan kadrolara yapılacak ikinci yerleştirmede adayların takip edecekleri işlem aşamaları, boş kadro ilanı ile birlikte ayrıntılı olarak açıklanacaktır.

Sınav Sonuçlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Bir yanıt yazın