Perşembe , 28 Mart 2024

Tokat’ın 5 Büyük İlçesine Yeni Hastane

hastanede_bomba_panigi_h9000

Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erkan, ilçelerde hastane binalarının yenilenmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Arslan Erkan, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de hastane binalarının yenilenmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Tokat’ın Niksar, Reşadiye, Zile,Turhal ve Erbaa ilçelerinde yapılan hastane yatırımları ile ilgili bilgi veren Erkan, yarım kalan Niksar Devlet Hastanesi inşaatı ikmal ihalesininTOKİ Başkanlığınca yapıldığını kaydetti.

İhalenin sözleşme aşamasında olduğunu belirten Erkan, “NiksarDevlet Hastanesi inşaatı sözleşmesi gerçekleştiğinde kaldığı yerden devam edecek. 2014 yılında inşaat çalışmaları bitirilmesi planlanıyor. Zileilçesinde 100 yataklı hastane inşaatında belli bir aşamaya gelindi. Oranında bitiş tarihi 2014 yılı mart ayı. Turhal Devlet Hastanesi için bir arsa planlaması yapılmış. Arsa tahsisinden sonra projelendirme için ihaleye çıkılması konusunda girişimde bulunacağız. Reşadiye Devlet Hastanesi mevcut yerinde belediyenin park yerinden eklenerek genişletilmiş arsa üzerinde inşaatı yapılacak. İhale aşamasında projesi hazır. Erbaa Devlet Hastanesi için ise arsa arayışı devam ediyor. Yer bulunduğunda hastane planlamasına geçilecek” dedi.

Tokat’ın Niksar ilçesine yapılması planlanan 120 yataklı devlet hastanesi inşaatı çalışmaları 1 Ağustos 2011’de başlarken, yüklenici firmanın ekonomik sorunları nedeni ile TOKİ Başkanlığı 28 Ağustos 2012 tarihi itibarıyla firmanın sözleşmesini feshetmişti. - Tokat

Haberler.com

2 Yorumlar

  1. This is my first time pay a quick visit at here and i am actually happy to read
    all at one place.

  2. Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you so much, However I
    am experiencing issues with your RSS. I don’t know why I cannot join it.
    Is there anyone else getting similar RSS issues? Anyone that knows the solution will you
    kindly respond? Thanks!!

Bir yanıt yazın