Cumartesi , 20 Nisan 2024

Hastane masraflarını karşılamayınca öldürdü

Fatih’de iki gün önce kendisini bıçakla yaraladıktan sonra hastane parasını vereceğini söyleyen arkadaşı Burak Gelgit(25)’i sözünü tutmayınca tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen Arif G.(27) polis tarafından yakalandı.

Mehmet AKTARAN-İSTANBUL DHA

Fatih’te 14 Kasım 2012 tarihinde meydana gelen olayda Burak Gelgit tabancayla vurularak öldürüldü. Polis olaydan sonra başlattığı soruşturmada olayı Burak Gelgit’in arkadaşı Arif G.’nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaydan sonra kaçan Arif G.’yi yakalayarak gözaltına altına aldı.

Polis tarafından yapılan araştırmada Gelgit’in cinayetten iki gün önce aralarında yaşanan bir kavga sonucu Arif G.’yi bıçakla yaraladığı öğrenildi. Arif G. hastanede tedavi altına alınırken Burak Gelgit’in polis tarafından yakalandığı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirlendi. Aralarında yaşanan kavganın ardından barışan iki arkadaştan Burak Gelgit’in yaraladığı arkadaşının hastane parasını karşılama sözü verdiği öğrenildi. Ancak bu parayı daha sonra ödemek istemeyen Burak Gelgit’in bu yüzden aralarında çıkan ikinci tartışma sonucu Arif G. tarafından tabancayla vurulduğu belirlendi.Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Arif G. adliyeye sevk edildi.

Milliyet

Bir yanıt yazın