Çarşamba , 24 Nisan 2024

Neşet Ertaş’ın doktorundan açıklama!

Türk Halk Müziği’nin ünlü sanatçısı Neşet Ertaş’ın rahatsızlanması üzerine İzmir’deki özel bir hastanede tedaviye alındı.

 

Önceki gün rahatsızlandığı belirtilen Türk Halk Müziği’nin ünlü besteci, söz yazarı ve yorumcusu Neşet Ertaş’ın, yakınları tarafından hastaneye götürüldüğü kaydedildi.

Medical Park İzmir Hastanesi’nde Onkoloji Servisi’nde tedavisi süren Ertaş’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı, bir süre daha hastanede tutulacağı, odasına ziyaretçi kabul edilmediği öğrenildi.

İzmir’de dün hastaneye kaldırılan Türk Halk Müziği bestecisi, söz yazarı ve yorumcusu Neşet Ertaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Medical Park İzmir Hastanesi Başhekimliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, rahatsızlanması sonucu dün hastanelerine getirilen Ertaş’ın tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, ”Sayın Neşet Ertaş, kronik tedavisinin bir dönemi için hastanemizde misafir edilmektedir. Serviste izlenmekte olup genel durumu iyidir. Türk Halk Müziği’ne eşsiz katkıları nedeniyle toplumumuza mal olan sayın Neşet Ertaş ile ilgili bu bilgileri paylaşır, saygılar sunarız.’‘ ifadelerine yer verildi.
İnternethaber

Bir yanıt yazın