Perşembe , 18 Nisan 2024

Türk doktorun estetik mucizesi

Opr. Dr. Bülent Cihantimur, Malta’nın ünlü TV sunucusu 62 yaşındaki Axiaq’e tam yüz operasyonu yaptı. Malta basını, “reklam karşılığı ücret almadı” diye doktoru suçladı. Sunucu ve Cihantimur iddiayı yalanladı “Fotoğraflar her şeyi anlatıyor

Türk doktorların tıptaki birçok alanda gösterdikleri başarılar sayesinde büyük bir ivme kazanan sağlık turizminin en hareketli dallarının başında estetik cerrahi geliyor. Birçok Türk ünlüye estetik ameliyatı uygulayan Operatör Doktor Bülent Cihantimur da onlardan biri. Macaristan, Malta, Ukrayna, Almanya, Azerbaycan gibi ülkelerden hastaları olan Cihantimur, bu aralar ise en çok hastayı Malta’dan kabul ediyor. Nedeni de Malta’nın ünlü televizyon sunucusu Mariella Pace Axiaq’e uyguladığı tam yüz yenileme operasyonu. İki buçuk ay önce İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonlar sonrasında 62 yaşındaki Axiaq, neredeyse 20 yıl gençleşince ülkesinde birinci gündem maddesi oldu.

SUNUCUDAN DA TEPKİ 

Yeni yüzü ile birçok dergiye kapak olan ünlü sunucunun yüzündeki değişim televizyon programlarında da tartışılmaya başlandı. Ancak Doktor Bülent Cihantimur’un ününün Malta’da yayılmasından sonra ülkenin tek özel hastanesi devreye girdi. Cihantimur’u arayarak kendileri ile çalışması için teklifte bulundular. Türk doktorun teklifi ret etmesinden sonra ise Malta basınında “Mariella Pace Axiaq reklam yapma karşılığında Türk Doktor Bülent Cihantimur tarafından ücretsiz estetik ameliyatı edildi” haberleri çıkmaya başladı. Bu konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz ünlü sunucu Axiaq, “Ben kesinlikle ücretsiz bir tedavi almadım. Yüzümdeki harika değişimimin nasıl gerçekleştiğini sorduklarında sadece doğal olarak Doktor Bülent Cihantimur’u anlattım. Operasyondan sonra hayatım değişti. Burada Doktor Cihantimur’u kötüleyip birilerini korumaya çalışıyorlar” dedi. Daha önce Malta’da bir estetik ameliyatı geçirdiğini ve yüzünün mahvolduğunu anlatan sunucu, “Bunun üzerine internetten Doktor Cihantimur’u buldum ve sonuç harika oldu. Yine bir estetik ameliyatı geçirmek istesem hiç düşünmeden doktor Cihantimur’u tercih ederim” diyor. Malta’da hakkında çıkan haberler hakkında konuştuğumuz Doktor Bülen Cihantimur ise “Mariella Pace Axiaq ile birlikte yine Malta’nın en ünlü isimlerinden olan sunucu Angei Laus’a da estetik ameliyatı uyguladık. İkisinden de tabi ki ücret aldım. Türkiye’de bile ‘Ben ünlüyüm. Eğer bedava estetik ameliyatı yaparsanız. Ben de reklamınızı yaparım’ diyen bir sürü insan oluyor. Biz bedava operasyon yapmayız” dedi.

“FOTOĞRAFA BAKIN” 
Cihantimur, “Mariella Pace Axiaq ve Angei Laus’dan sonra Malta’dan gelen hastalarımızın oranı ciddi oranda arttı. Eğer siz başarılı oluyorsanız her ülkede böyle zorluklarla karşılaşırsınız. Örneğin Ukraynalı doktorlar da Türk meslektaşlarından şikayetçidir. Malta’daki olayın bu denli büyümesinin nedenleri ise hem estetik ameliyatı yaptığım kişilerin çok ünlü olmaları, hem ülkenin çok küçük olması hem de ortaya çıkan başarı tablosu. İnsanlar Mariella Pace Axiaq’teki değişikliği anlatan fotoğrafa baktığında zaten neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlıyor” dedi. Cihantimur ayrıca, Malta basınında “Mariella Pace Axiaq’e uygulanan estetik ameliyatının ücretsiz olmasından dolayı Malta Tıp Konseyi’nin bir araştırma başlattığı” yönündeki haberleri de avukatlarının incelediğini ve böyle bir durumun olmadığını söyledi.

Sabah

Bir yanıt yazın