Salı , 23 Nisan 2024

Yandex’in CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ

İnternet dünyasındaki flaş gelişmeyi duyuruyoruz. Yandex Türkiye ofisinin başına, ünlü medya yöneticisi Mehmet Ali Yalçındağ getirildi.

1990 yılından bu yana Doğan Holding bünyesinde çalışan ve Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi önemli görevleri yürüten Mehmet Ali Yalçındağ, artık Yandex Türkiye ofisinin başında.

Türkiye’ya yaptığı yatırımla dikkatleri üzerine çeken Yandex, duyurduğu yerel servislerin ardından şimdi de bomba transferi ile adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Sürpriz haber, Moskova’dan geldi

Yandex CEO’su Arkady Volozh‘un az önce Reuters’ta yayınlanan demecinde “Türkiye’deki medya sektörüne önemli katkıları bulunan Sayın Yalçındağ, Yandex çatısı altında Türkiye’deki pazarımızı büyütmek, kullanıcıların beklentilerini karşılamak için yardımcı olacaktır. Kendisi ile çalışacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Aynı ajansa demeç veren Yalçındağ ise “Dünyanın önde gelen internet şirketlerinden biri olan Yandex’in bir parçası olmaktan dolayı heyecanlıyım” diyerek duygularını paylaştı.

Medya patronu, internete yön verecek

Google‘a karşı agresif bir şekilde ürün ve hizmetler sunarak Türkiye’de her geçen gün kullanıcı sayısını artıran Yandex‘in, deneyimli medya patronıMehmet Ali Yalçındağ‘ın yönetiminde nereye gideceğini hep birlikte göreceğiz.

shiftdelete.net

Bir yanıt yazın