Cuma , 29 Mart 2024

Doktor, meslektaşından şiddet gördüğünü iddia etti

AKSARAY – Aksaray’ın Eskil ilçesinde aile hekimliği yapan Hakan Muş, illegal şekilde poliklinik işleten meslektaşının, gönderdiği reçeteleri yazmadığı için kendisini darp ettiğini iddia etti. Darp raporu alan doktor, polise şikayette bulundu.

Doktora şiddet bu defa başka bir doktordan geldi. Eskil ilçesinde görevli olan ve şu an ücretsiz izinde olan Aile Hekimi Ercan Kara, izinsiz olarak işlettiği polikliniğinde muayene ettiği hastaların reçetelerini resmileştirmek için, Aile Hekimi Dr. Hakan Muşâ€™a gönderdiği, Muş’un reçeteleri yazmaması dolayısıyla aralarında husumet yaşandığı iddia edildi. Dün öğlen saatlerinde Dr. Ercan Kara, Dr. Hakan Muşâ€™un muayenesine gelerek görevi başında meslektaşını darp etti. Aldığı kafa darbesi ile dudağı patlayan ve operasyon geçiren Dr. Hakan Muş, Aksaray Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Servisi’nde tedavi altına alındı.
Polisin soruşturma başlattığı olayla ilgili konuşn Dr. Hakan Muş, “Arkadaş illegal bir poliklinik çalıştırıyor. Oraya gelen hastaların reçetelerini bana hastalar vasıtasıyla gönderiyor. Ben de yazmadığım zamanSıkıntı yaşıyor. Bundan dolaylıda her halde problem yaptı. Gelip darp etti beni.” diye konuştu.

Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Dr. Ercan Kara ise iddiaları redetti.

(CİHAN)

Bir yanıt yazın