Perşembe , 18 Nisan 2024

Doktor, evinde bıçaklanarak ağır yaralandı

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen olayda, doktor olan ancak mesleğini yapmadığı öğrenilen E.B. (40), evinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Saldırgan, daha sonra E.B.’ye ait otomobili de alarak kaçtı.

İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen olayda, doktor olan ancak mesleğini yapmadığı öğrenilen E.B. (40), evinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Saldırgan, daha sonra E.B.’ye ait otomobili de alarak kaçtı. Ağır yaralanan E.B. ise cankurtaranla hastaneye kaldırıldı.
Olay, Barış Liman Sitesi’nde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Yalnız yaşadığı öğrenilen ve bir ilaç firmasında çalışan E.B.’nin evinden gürültü gelmesi üzerine komşuları polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, evde E.B.’yi kanlar içinde buldu. Çağırılan sağlık ekibi, E.B.’yi Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı.
Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bıçaklayan kişinin, daha sonra E.B.’ye ait 34 HU 9203 plakalı otomobille kaçtığını belirledi. Polis, olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarına el koydu. Zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Bir yanıt yazın