Cumartesi , 20 Nisan 2024

Acil servis önünde iftar

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi görmekte olan hasta ve yakınlarına, acil servis bahçesinde iftar yemeği veriliyor.

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi görmekte olan hasta ve yakınlarına, hayırsever vatandaşlar tarafından her gün iftar yemeği veriliyor. Tamamı hayırseverlerin katkıları ile hazırlanan organizasyonda yaklaşık 500 kişiye acil servis bahçesinde dağıtılan menüler, özel yemek firmalarında üretiliyor.

Yemek dağıtımına gönüllü olarak katılan Ahmet Özen, “Böyle bir organizasyon 2 seneden beri burada yapılıyormuş. Biz arkadaşlar ile beraber bu sene şahit olduk. Ramazanın ilk gününden beri burada yemek dağıtıyoruz. Çok güzel bir hizmet, çünkü bazı hastalar ve yakınları şehir dışından geliyor. Her gün burada dışarıdan yemek için maddi durumu olmayanlar var. Hayırsever vatandaşların yaptığı bu iftar programından herkes çok memnun kalıyor” dedi.
Hastane önünde yakınları ile beraber iftarda buluşan hasta ve yakınları, yapılan bu hizmeti memnuniyetle karşılarken, emeği geçen herkese teşekkür etti.

BursaHakimiyet gazetesi

Bir yanıt yazın