Cumartesi , 20 Nisan 2024

Doktora “satırla” Saldırı Dehşeti

 

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli bir doktor hasta yakını tarafından satırlı saldırıya uğradı. Tüm yaşananlar hastanenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, salgırganlar polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek emniyete götürüldü.

Olay, dün Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; kız kardeşlerini hastaneye getiren Fatih İ. ve İbrahim İ. bilinmeyen bir nedenle hastanede görevli doktor Deniz Genç’e saldırdı. Önce satırla doktora saldıran Fatih İ. daha sonra kendilerini durdurmaya çalışan güvenlik görevlilerine saldırdı. Polis ekipleri tarafından güçlükle etkisiz hale getirilen zanlılar daha sonra emniyete götürüldü.

Saldırıya maruz kalan doktorlardan Deniz Genç, “Hastaya müdahale ettiğimiz sırada hasta yakını yanında 2 kişi ile birlikte ellerinde bıçakla içeri girdiğini gördük. Görev yapan 3 bayan doktorduk, endişe yaşadık. Bu tarz olaylar sık olduğu için ne yapacağımızı bilemedik. Polis gelerek hasta yakınlarını dışarı çıkardı. Polis dışarı çıkardı ancak hasta yakınları arabalarına binip ellerine aldıkları bıçaklarla tekrar içeri girmeye çalıştılar. Bizde bu durum karşısında kendimizi odaya kapattık. Herkes korku içinde idi. Polis daha sonra saldırganları alıp gitti. Biz burada görevimizi yapmaya devam ediyoruz ama endişeliyiz” diye konuştu.

Öte yandan, Fatih İ. ve İbrahim İ.’nin doktora satırla saldırı anı da güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kız kardeşleriyle hastaneye giren Fatih İ. ve İbrahim İ. bir anda doktor ve güvenlik görevlileriyle tartışmaya başlıyor. Belinden satırı çıkaran Fatih İ. önce doktora ardından da güvenlik görevlilere saldırmaya başlıyor. Daha sonra bir süre güvenlik görevlilerini kovalayan Fatih İ. hastanedeki polisler tarafından durdurulmaya çalışılıyor. Bir süre sakinleştiği gözlenen saldırganın tekrar etrafa saldırması üzerine polisler Fatih İ. ve İbrahim İ.’yi etkisiz hale getirilerek emniyete götürüldü

HaberFX

4 Yorumlar

  1. ÅŸerefsizler
    ananıza bi şey mi yaptı doktor?

  2. boynu bükük doktor

    Ä°nÅŸallah bir gün bu memlekette doktor kalmaz ve bu adamların deÄŸerini anlarsınız. SaÄŸlık bakanı adam olsaydı doktorları korurdu ama yazık iÅŸte neyse gün gelir devran döner…

Bir yanıt yazın