Perşembe , 25 Nisan 2024

Doktordan ebeye evlilik teklifi

ARDAHAN Sağlık Müdürlüğü’nde Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü olarak görev yapan 23 yaşındaki Pratisyen Hekim Volkan Aktemur, Sivas’ta görev yaptığı sırada tanıştığı üniversitenin ebelik bölümü son sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Tuğçe Göksun’a, staj yaptığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin önünde balonlara bağladığı pankart ile sürpriz evlilik teklifi yaptı.

Tuğçe Göksun, Volkan Aktemur’un şaşırtan evlilik teklifini kabul etti.
Pratisyen hekim Volkan Aktemur, 2 yıl önce görev yaptığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Doğum Servisi’nde nöbet tuttuğu sırada aynı yerde staj yapan üniversitenin ebelik bölümü öğrencisi Tuğçe Göksun ile tanıştı. İkili arasında başlayan arkadaşlık bir süre sonra aşka dönüştü. Daha sonra Volkan Aktemur’un tayini Ardahan’a çıktı. Ancak ikilinin görüşmesi devam etti. Volkan Aktemur Tuğçe Göksun’a evlenme teklif etmeye karar verdi. Ancak bu teklifin sıradan olmasını istemeyen Aktemur sürpriz evlilik teklifi için 670 kilometre uzaklıktaki Ardahan’dan Sivas’a geldi.
Aktemur, Tuğçe Göksun’a yapacağı evlilik teklifi için rengarenk balonlara “Benimle Evlenir Misin Tuğçe, Seni Seviyorum” yazılı pankart astı. Elinde yüzük ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önüne gelen Aktemur, kampüs içerisinde bulunan yurtta kalan Tuğçe Göksun’u arkadaşları aracılığıyla hastane önüne getirtti. Genç kız, hastane önüne geldiğinde Volkan Aktemur’un hazırladığı balonları ve pankartı görünce şaşkınlık yaşadı. Aldığı sürpriz evlilik teklifi ile büyük mutluluk yaşayan Tuğçe Göksun Aktemur’a koşarak sarıldı. Volkan Aktemur, genç kıza yaptığı evlilik teklifini diz çökerek tekrarladı. Genç kız da teklifi kabul ettiğini söyledi.
 “SIRADAN OLMAMALIYDI”
Tuğçe Göksun’u çok sevdiğini ve ona unutamayacağı bir evlilik teklifi yapmak istediğini belirten Volkan Aktemur, “Tuğçe ile doğumhanede nöbet tuttuğum esnada tanıştık. Dünyanın en değerli insanına çok değerli bir evlilik teklifi yapmam gerekiyordu. Bu nedenle böyle bir şey yapmak istedim. Sivas’a geldiğimden haberi yoktu” dedi.
Sürpriz evlilik teklifinin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Tuğçe Göksun ise, “Ben aslında Volkan’dan piknikte mangal başında bekliyordum bu teklifi. O yüzden çok şaşırdım. Çok mutlu oldum” diye konuştu.
Çift, düğünü gelecek yıl yapmayı düşündüklerini belirtirken, arakadaşları tarafından tebrik edildi.

Bir yanıt yazın