Perşembe , 25 Nisan 2024

Doktor cinayetinin perde arkası – izle

Ali Tezel, doktor Ersin Arslan’ın öldürüldüğü cinayetin perde arkasındaki tüyler ürperten gerçeği açıkladı.

Türkiye, Gaziantep’ten gelen acı haberle sarsılmıştı. Habere göre, 85 yaşındaki hastanın tedavisini üstlenen doktor, hastanın torunu tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

Uzman doktorun hayatını kaybetmesiyle birlikte tıp dünyası olayın şokunu yaşarken, hayatını kaybeden doktorun arkadaşları da iş bırakma eylemiyle cinayeti protesto etmişti.

CİNAYETİN PERDE ARKASI

Günlerdir adı “intikam cinayeti” olarak konuşulan cinayetin perde arkasında farklı gerçeklerin olduğu iddia edildi. Cüneyt Özdemir’in hazırladığı 5N 1K’ya konuk olan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, doktor Ersin Arslan’ın öldürüldüğü cinayet için tüyler ürperten bir yorum getirdi.

MESELE EMEKLİ MAAŞI

Bir hasta yakını tarafından öldürülen doktor Ersin Arslan’ın intikam amacıyla değil para için öldürüldüğünü savunan Ali Tezel “mesele intikam falan değil mesele ölen hastanın emekli maaşı” dedi. Cinayetin perde arkasındaki asıl dehşeti gözler önüne seren Ali Tezel, doktorun öldürülmeden 10 gün önce tehtid edilmeye başlandığını ancak emniyetin “yeterli memur yok” diyerek koruma talebini geri çevirdiğini aktardı. Ölen hastanın yakınlarının doktordan “ölümü nüfus müdürlüğüne bildirmemesini” istediğini kaydeden Tezel bunun sebebinin ise ölen hastanın emekli maaşı olduğunu açıkladı. Yani maaşın ödenmeye devam etmesi için ölümün bildirilmemesini isteyen hasta yakını bu talebi kabul görmediği için doktor Ersin Arslan’ı öldürdü. Tezel ölen hastanın emekli maaşı ve evde bakım ücretinin ise toplamda 1480 lira olduğunu açıkladı.

EnSonHaber

İşte video…

Bir yanıt yazın