Perşembe , 28 Mart 2024

Hastanelerde malzeme alımları toplu yapılacak!

Adana İl Sağlık Müdürü Selahattin Akyol, hastanelerdeki malzeme alımlarının toplu yapılmasıyla hem kaliteli sağlık hizmeti verilebileceğini hemde tasarruf sağlanacağını belirtti

 MÜSİAD Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, Sağlık Sektör Kurulu üyeleri Nayim Yeldan, Mustafa Çalışkan, Ozan Gülaçtı, Dr. Hilmi Akşamoğlu, Mahmut Polattaş ve Şube Müdürü Tarık Harmancı ile İl Sağlık Müdürü Selahattin Akyol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, sağlık sektöründeki yapılandırma kriterlerinin objektif olması gerektiğini belirterek, öncelikli amacın vatandaşın en kaliteli hizmeti almasını sağlamak olduğunu vurguladı.

Sağlık sektörünün önceki yıllarla kıyaslanamayacak kadar gelişme sağladığını anlatan Gök, bu kalitenin artırılması için çalışmaların devam etmesi gerektiğini dile getirdi.
Uz. Dr. Selahattin Akyol ise yakın zamanda sağlık sektöründe genel sekreterlik sisteminin oluşturulacağını belirterek, bu sayede hastanelerdeki malzeme alımlarının toplu olarak yapılacağını dile getirdi.

Bu yöntemle aynı zamanda tasarruf da sağlanacağını dile getiren Akyol, sektördeki sorunların çözümü noktasında ve vatandaşın en kaliteli sağlık hizmetini alması için çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.
Sağlık Sektör Kurulu üyeleri de Adana’da tespit ettikleri sorunları ve eksiklikleri paylaşarak bu konuda Sağlık Müdürü Uz.Dr. Selahattin Akyol’dan yardım istedi.

Haber Türk- Sağlık
CHA

Bir yanıt yazın