Cuma , 19 Nisan 2024

Doktora Yine Bıçaklı Saldırı – Hekime Şiddete Hayır!

Niğde Devlet Hastanesi acil servisinde bir kişi, hamile eşine yanlış tedavi uygulandığı iddiasıyla nöbetçidoktorubıçakla yaraladı.

Niğde Devlet Hastanesi acil servisinde bir kişi, hamile eşine yanlış tedavi uygulandığı iddiasıyla nöbetçi doktorubıçakla yaraladı. Refleksle kendini koruyup saldırıyı hafif yaralı atlatan doktorhasta yakınından şikayetçi olurken, yaşanan olay güvenlikkamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, A.A. isimli şahıs, Niğde Devlet Hastanesi’ne rahatsızlanan hamile eşini muayeneye getirdi. Eşine yanlış müdahalede bulunulduğu gerekçesiyle nöbetçi doktor Kenan Polat’ı tehdit eden A.A., daha sonra bıçakla doktora saldırdı. A.A. bıçağı doktorun boynuna doğru sallarken, Polat bir anlık refleksle geri çekilerek ölümden kurtuldu. Yaşanan olay ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yaşadıklarını anlatan doktor Kenan Polat, “11 Şubat gecesi 23.45 sıraları gibi 7-8 aylık hamile bayan, baş dönmesi ve mide bulantısı şikayetiyle geldi. Bayanın tahlilini istedim ve tedavisini yaptım. Tahlilleri aldığım sırada sonradan eşi olduğunu öğrendiğim biri gelerek bana küfür etmeye başladı.

Polisin gelmesine karşın A.A. acil servisin içerisine yine küfür etmeye devam etti” ifadelerini kullandı.

Kenan Polat’a saldıran A.A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. – NİĞDE

 SONDAKİKA.com

Bir yanıt yazın