Cuma , 29 Mart 2024

Doktor önlüğü ile son yolculuğuna uğurlandı

KastamonuİşKur Müdürü Adnan Arslan’ın bir süredir diyaliz tedavisi gören 23 yaşında ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.sınıf öğrencisi kızı Ceren Arslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kastamonu İş Kur Müdürü Adnan Arslan’ın bir süredir diyaliz tedavisi gören 23 yaşında ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi kızı Ceren Arslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ceren son yolculuğuna mezuniyet sonrası giymek istediği doktor önlüğü ile uğurlandı.

Kastamonu’da iş arayanların başvurularında gösterdiği kolaylık ve yardımlar nedeniyle ‘Adnan Baba’ olarak tanıdığı İş Kur İl Müdürü Adnan Arslan’ın yaklaşık 6 yıldır diyaliz tedavisi gören kızı 23 yaşındaki Ceren Arslan, önceki gün hayatını kaybetti. Yıllar önce böbreklerinden rahatsızlanan ve diyalize girmek zorunda kalan Ceren Arslan, azmedip Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı. Başarılarıyla arkadaşlarının ve öğretmenlerinin taktirini kazanan Ceren Arslan, bir süredir Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı.Rahatsızlığı nedeniyle eğitimine bir yıl ara vererek okulunu donduran Ceren Arslan’ın Ankara’daki tedavi süreci devam etti. Son olarak İbni Sina Hastanesi’nde tedavi gören Ceren Arslan, dün öğlen saatlerinde hayatını kaybetti.

Kastamonu İşkur Müdürü Adnan Arslan’ın 3 çocuğundan en büyüğü olan Ceren Arslan, Candaroğulları Camii’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından memleketi Daday’ın Kızsini Köyü’nde toprağa verildi. Ceren’in yakınları, arkadaşlarının yanı sıra babasının iş arkadaşları, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı cenaze töreninde göz yaşı aktı.

Doktorlarhaber

Bir yorum

  1. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet… yakınlarına sabır diliyorum….:(

Bir yanıt yazın