Cuma , 29 Mart 2024

Ameliyata geç kaldı diye dava açıldı!

Prostat hastalığı nedeniyle özel bir hastanede ameliyata alınan ancak ameliyat sırasında organları hasar gören Erdoğan Gökalp buradan Okmeydanı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Acilen müdahale edilmesi gereken Gökalp’e zamanında müdahale edilmeyince hayatını kaybetti. Özlem Gökalp ameliyata geç girerek babasının ölümüne neden olduğunu iddia ettiği Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hakan G. hakkında şikayetçi oldu. Bunun üzerine savcılık soruşturma başlatılması için İstanbul Valiliği’nden soruşturma izni istedi. İstanbul Valiliği tarafından yapılan incelemede ve Adli Tıp Kurumu’ndan alınan raporda genel cerrahi müdahalenin gecikmeli yapıldığı ve Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hakan G. kusurlu olduğu belirtilerek soruşturma izni verilmesine dair karar verildi. Bunun üzerine Doç. Dr Hakan G. karar itiraz etti ancak İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’de soruşturma başlatılması için yeterli şüphenin bulunduğunu gerekçe göstererek itirazı reddetti. Bunun üzerine soruşturma başlatan savcılık Doç Dr. Hakan G. hakkında “taksirle ölüme neden olma” suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 

Bir yorum

  1. Cok gfczel bir site enelyclei ve iyi bir zaman gecirecegimizden emin olmakla ve mutlu olmak kadar mutlluyuz ummarım iyi gfcn geciririz ve zaman zaman eyleniriz site yf6neticilerine teşekfcr ederiz…

Bir yanıt yazın