Salı , 23 Nisan 2024

Kadın doktor evinde bıçaklanarak öldürüldü

Genetik uzmanı doktor toprağa verildi

Bıçaklanarak öldürülen Genetik uzmanı kadın doktor, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak öldürülen tıbbi genetik uzmanı 42 yaşındaki Dr. Sema Ünlübay, otopsinin ardından yakınlarınca Adli Tıp Morgu’ndan alınıp Bodrum’a getirildi ve düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yeniköy Mahallesi, Davut Sokak Numara 5’teki villada, geçen Cumartesi günü saat 11.00 sıralarında yakınları tarafından bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan tıbbi genetik uzmanı Dr. Sema Ünlübay’ın (42) cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’ndaki otopsinin ardından bugün yakınlarına teslim edildi. Önce Bodrum’daki evinin önüne getirilen Dr. Sema Ünlübay daha sonra cenaze töreninin düzenlendiği Tepecik Camii’ne götürüldü. Öldürülen Ünlübay’ın ablası İlkfer Ünlübay Atilla (48), “Allah cezasını versin bunu yapanın, kardeşim bu arabaya yakışmıyor, lütfen götürün buradanö diyerek gözyaşlarına boğuldu. Camideki törene, cinayetin ardından gözaltına alınıp mahkemece serbest bırakılan kardeşi Sinan Ünlübay, yakınları ve DP Bodrum İlçe Başkanı Beyler Koca katıldı. İkindide kılınan cenaze namazanın ardından Dr. Ünlübay, Gümbet Mahallesi’ndeki Türbe Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

EN SON İKİ GÜN ÖNCE GÖRMÜŞ
Ablasını defnettikten sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Sinan Ünlübay, “Ablamla sık görüşmüyorduk, onu en son iki gün önce görmüştüm. Olay günü sabahı da 09.30 sıralarında evimden çıktığımda kapıda kanlar içinde yatarken gördüm ve hemen polise haber verdim. Bütün bildiklerim bundan ibaret. Onun dışında söylenenlerin hepsi asılsız. Gerçek ortaya çıkacaktırö dedi.

KATİL ELİNİ KOLUNU SALLAYIP DOLAŞIYOR
DP Bodrum İlçe Başkanı Beyler Koca, “Ölen doktor benim de yakın akrabamdı. Ama ne olursa olsun kentin ortasında hiç kimseye kötülüğü dokunmayan bir kadının bu şekilde öldürülmesi kabul edilemez. Emniyet güçleri elbette gerekli çalışmaları yapıyor, tüm dileğimiz bu katilin biran önce bulunması ve adalete teslim edilmesi. Bu katil şuanda elini kolunu sallayarak dolaşıyorö dedi.

Yaşar ANTER- Nilüfer KANDIRMIŞ- BODRUM- Muğla- DHA

Bir yanıt yazın