Perşembe , 28 Mart 2024

Doktor Canına Kıydı !

Karıştırdığı ilaçları eline enjekte ederek canını kıydı.

İZMİR’de Ege Üniversitesi Hastanesi’nde uzman doktor olan 38 yaşındaki Rengin Ayçiçek, karıştırdığı ilaçları eline enjekte ederek canını kıydı. Hastaları kontrol etmesi için görevlilerin uzun süre aradığı, Dr. Ayçiçek’in cesedi, hastanede emzirme için de kullanılan özel odada bulundu. Ayçiçek’in yanında kullanmamasına rağmen çok sayıda sigara izmariti ile sağ elinin üzerinde de damar yolunu açan branül aleti bulundu.

Olay, bugün saat 09.30 sıralarında, Ege Üniversitesi Çocuk Hastanesi’nde meydana geldi. Hastanede sabah temizliği yapan görevliler, yeni doğan servisinde emzirme için de kullanılan özel odaya girdiklerinde bir kişiyi hareketsiz gördü. Olayın hastane yönetimine bildirilmesi üzerine doktorlar odaya gelirken, hayatını kaybeden kişinin 6 ay önce hastanede göreve başlayan aynı birimde görevli meslektaşları uzman Dr. Rengin Ayçiçek, olduğu ortaya çıktı.

İLAÇ ARAMIŞ

Meslektaşlarının cansız bedenini görünce gözyaşı döken doktorların ihbarı üzerine hastaneye gelen polis, araştırma başlattı. Bu hastanedeki görevine geçen temmuz ayında gelen Dr. Rengin Ayçiçek’in, bir süre önce eşinden ayrıldıktan sonra 12 yaşındaki çocuğuyla birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi. Dün saat 18.00 sıralarında, görevlilerden bazı ilaçlar isteyen Ayçiçek’ten daha sonra haber alınamadığı ortaya çıktı. Akşam saat 21.00 sıralarında bir hastayı kontrol etmesi için görevlilerin cep telefonundan yaptıkları çağrılar da sonuçsuz kaldı. Görevlilerin sabaha kadar aramaları sonrasında da Dr. Rengin Ayçiçek’in, cansız bedeni özel odada bulundu.

SAĞ ELİNE İLAÇ ENJEKTE ETMİŞ

Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin araştırmasında Dr. Rengin Ayçiçek’in, yanında kullanmamasına rağmen çok sayıda sigara izmariti ile bazı ilaç kutuları bulundu. Ekiplerin ilk incelemesinde Dr. Rengin Ayçiçek’in, bazı ilaçları karıştırdıktan sonra sağ elinin üzerine taktığı damar açıcı branülden ilacı enjekte ettiği belirlendi.

Nöbetci savcının incelemesinin ardından Dr. Rengin Ayçiçek’in cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Daha önce Batman’da ve Diyarbakır’daki bazı özel hastanelerde görev yapan Dr. Rengin Ayçiçek’in ölümüyle ilgili polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

Taylan YILDIRIM/İZMİR (DHA)

2 Yorumlar

  1. bir dr olarak eğer rengin hanım solak değilse bu bir cinayet olabilir bence

  2. solak değilse tabi meslektaşından rica etmişde olabilir.hastayım damar yolu açar mısın demiş olabilr.

Bir yanıt yazın