Salı , 16 Nisan 2024

Ankara’da kaza: 4 ölü, 51 yaralı

Ankara kuzey çevreyolunda, yoğun kar yağışının kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkan yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada 4 kişi öldü, 51 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre Van’dan İstanbul istikametine gitmekte olan 34 FM 0010 plakalı yolcu otobüsü çevre yolunun İvedik yakınlarında şarampole yuvarlandı.

Otobüste bulunan yolculardan 4’ü olay yerinde hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Yaralanan 27 yolcu ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edilirken, bazı yaralılar ise olay yerine gelen özel araçlarla hastanelere götürüldü. Hafif yaralanan yolculara ise olay yerine gelen sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi

Ankara’daki otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi.

Van’dan İstanbul istikametine gitden R.Ç’nin kullandığı 34 FM 0010 plakalı yolcu otobüsünün çevre yolu İvedik yakınlarında şarampole yuvarlanması sonucu, Fehim Yasak (51), Gülcan Yavuz (41), Naciye Uluköy (25) ve 2,5 yaşındaki kızı Sukeyna Uluköy hayatını kaybetti.

Kazada, bazıları ağır 59 kişi de yaralandı.

Ankara’daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılar arasında bulunan ve durumları iyi olan İran uyruklu 2 kişi ise ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Zaman

Bir yanıt yazın